Džordan: Kad je umro Kobi Brajant, umro je i deo mene

Izvor: Danas, 25.Feb.2020, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordan: Kad je umro Kobi Brajant, umro je i deo mene

U Los Anđelesu je danas održana komemoracija legendi svetske košarke i zvezdi NBA lige Kobiju Brajantu, njegovoj ćerki Điani (13) koji su u januaru, sa još sedmoro putnika, poginuli pri padu helikoptera, a dirljivim govorima od Brajnta su se oprostili njegova supruga Vanesa i kolege iz NBA Majkl Džordan i Šejkil O'Nil.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kobi Brajant: Vanesin emotivan oproštaj od ćerke i muža, Majkl Džordan zaplakao

Izvor: Danas, 25.Feb.2020

Getty ImagesGovoreći o stradaloj ćerci kojoj je nadimak bio Điđi, Vanesa je rekla da je ona bila neverovatno slatka i brižna duša Vanesa Brajant se dirljivim rečima oprostila od supruga Kobija i ćerke Điane tokom memorijalne službe održane u Los Anđelesu. Bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.