Hladno pivo sutra u Hali sportova

Izvor: Akter, 25.Feb.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hladno pivo" sutra u Hali sportova

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu "Hladno pivo" sutra širom otvara vrata Hale sportova na Novom Beogradu, gde će posle četiri godine održati veliki koncert u okviru turneje "Dani zatvorenih vrata", povodom novog albuma

Poznati po energičnim nastupima i hitovima "Mojoj majici", "Ezoterija", "Pitala si me", "Nije sve tako sivo", "Samo za taj osjecaj", "Pjevajte nešto ljubavno”, Zagrepčani će predstaviti i pesme sa novog albuma.

Već 28 godina nastupaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << na najvećim rok događajima i scenama u regionu, a svaki od osam objavljenih albuma zauzima posebno mesto među poštovaocima rok zvuka.

U prilog tome govori i činjenica da su dva puta bili nominovani za MTV nagradu EMA Best Adria Act.

Uspomene sa prethodna tri rasprodata koncerta koja su održana u beogradskoj Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.

"Svirka u Hali sportova biće nam prilika da dokažemo da je Hladno pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetaćemo se od "Džinovskog" pa do "Zatvorenih vrata", to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake", izjavio je frontmen Mile Kekin.

"U Beogradu imamo fanatičnu publiku, Hala sportova je odličan prostor, ni prevelik ni premalen, dolazimo usvirani i u pojačanom sastavu. Zato jedva čekamo taj 26. februar", poručio je on.

Koncert će početi u 20 sati svirkom dve predgrupe. Naime, momci iz "Hladnog piva" uvek svesrdno pomažu neafirmisanim, mladim bendovima i zato su odlučili da daju podršku pančevačkom pank bendu "Raskid 13" i beogradskoj rok grupi "Pop Star".
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.