Izvor: Danas, 25.Feb.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno pivo otvara vrata Hale sportova

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Hladno pivo u petak, 26. februara, širom otvara vrata Hale sportova na Novom Beogradu, gde će posle četiri godine održati veliki koncert u okviru turneje Dani zatvorenih vrata.

 S obzirom da se ulaznice distribuiraju preko više bilet servisa, na nekim prodajnim mestima su već rasprodate. Ukoliko se desi da na nekoj biletarnici nema karata, organizatori mole sve zainteresovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << da provere stanje i na drugim prodajnim mestima i podsećaju da se ulaznice pored Eventima, mogu kupiti i na biletarnicama DD ticketsa, Gigs Tixa i Ticket line. Takođe, apeluju da posetioci dođu na vreme na koncert kako bi izbegli gužve na ulazu u Halu sportova, koji će biti otvoren od 19.30. Da boravak svima u publici bude što prijatniji pobrinuli su se sponzori koncerta, koji će svakog posetioca pri kupovini prvog Jelen piva počastiti i jednim besplatnim hladnim pivom.

Koncert će početi u 20 časova svirkom dve predgrupe. Naime, momci iz Hladnog piva uvek svesrdno pomažu neafirmisanim, mladim bendovima i zato su odlučili da daju podršku radu pančevačkog pank benda Raskid 13 i beogradskog rock benda Pop Star. Iako pank bend Raskid 13 postoji tek nešto više od godinu dana, čine ga iskusni muzičari koji su već poznati domaćoj muzičkoj sceni i oni će na pravi način predstaviti novi, energični i šaljivi pristup panku. Klasičan rock zvuk, iskrenost i velika energija su osnovne karakteristike beogradskog rock benda Pop Star. Prvi album "Organik" su izdali prošle godine, a svoje muzičko umeće već su dokazali na brojnim nastupima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Hladno pivo" sutra u Hali sportova

Izvor: Akter, 25.Feb.2016

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu "Hladno pivo" sutra širom otvara vrata Hale sportova na Novom Beogradu, gde će posle četiri godine održati veliki koncert u okviru turneje "Dani zatvorenih vrata", povodom novog albuma..Poznati po energičnim nastupima i hitovima "Mojoj majici", "Ezoterija",...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.