Počele prijave za IRL PES 2020 kvalifikacije

Izvor: SaznajNovo.com, 26.Sep.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele prijave za IRL PES 2020 kvalifikacije

Ukoliko igrate PES 2020, a pritom ste zainteresovani da se takmičite na malo višem nivou, Serbian e-Sports Association (SESA) organizuje kvalifikacije za Svetsko IeSF prvesntvo.
Takmičar koji bude slavio na ovim kvalifikacijama imaće priliku da predstavlja našu zemlju na IeSF Svetskom Prvenstvu, koje će se održati krajem godine u Seulu. U slučaju da pobednik nije u mogućnosti da putuje, zameniće >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << ga drugoplasirani igrač.
Turnir će se održati 5. oktobra u Domu Omladine Beograda na adresi Makedonska 22. Prijave su besplatne iTo see the full content, share this page by clicking one of the buttons below


Tweet




Link do članka - Počele prijave za IRL PES 2020 kvalifikacije

Nastavak na SaznajNovo.com...






Povezane vesti

Srbija puna samopouzdanja putuje u Australiju

Izvor: RTS, 26.Sep.2019

Reprezentacija Srbije u minifudbalu sprema se za put u Australiju, gde će od 1. do 11. oktobra nastupiti na Svetskom šampionatu u Pertu. . Srbija će debitovati na Svetskom prvenstvu u minifudbalu koje će se igrati u Australiji..."Predstavljaćemo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.