Izvor: Pančevac-online.com, 31.Jan.2023, 12:29

SVI PUTEVI VODE U ITALIJU! Zvezdu u duplom kolu Evrolige očekuju dva PRESUDNA meča u borbi za Top8, večeras prvi protiv Virtusa!

Zvezdu čeka dupli evroligaški program. Dve možda i najvažnije utakmice u evroligaškoj sezoni su pred Crvenom zvezdom. Crveno-beli su porazima od Žalgirisa i Partizana udaljili sebe od mesta koje vodi u plej-of elitnog takmičenja, a priliku za popravni imaće ove nedelje u Italiji. Pred ekipom Duška Ivanovića su dve utakmice na „čizmi“, prva protiv Virtusa […] The post SVI PUTEVI VODE U ITALIJU! Zvezdu u duplom kolu Evrolige očekuju dva PRESUDNA meča u borbi za Top8, večeras prvi protiv Virtusa! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.