Izvor: RTS, 31.Jan.2023, 06:56

Košarkaši Zvezde gosti Virtusa u Bolonji

Košarkaši Crvene zvezde u duelu sa Virtusom u 22. kolu Evrolige pokušaće da novom pobedom zadrže priključak za plasman među osam najboljih timova elitnog evropskog takmičenja. Utakmica u Bolonji počinje u 21 čas, a njen tok možete pratiti na našem portalu.
Crveno-beli, posle poraza od Partizana na svom terenu u drugom evropskom derbiju, očekuju da se na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vrate na pobedničku stazu.

Iako su u prvom duelu sa Virtusom u Pioniru slavili sa 83:74 svesni su da neće biti ni malo lako ponoviti taj uspeh jer će na ovom meču domaćini, za razliku od prvog, u svojim redovima imati Miloša Teodosića i Tornike Šengeliju.
Pobeda bi Zvezdi donela novo izjednačenje u skoru pobeda i poraza, a trenutno zaostaju jednu pobedu za osmoplasiranim Makabijem, koji drži poslednje mesto koje vodi u top osam fazu Evrolige.
Zvezda je trenutno na skori od 10 pobeda i 11 poraza, dok je Virtus 14 sa skorom od devet pobeda i 12 poraza.
Ceveno-beli košarkaši će već u četvrtak biti gosti Armanija u Milanu u drugom meču svojeversne italijanske turneje, a u narednih 10 utakmica tolom dva i po meseca očekuje ih još pet gostovanja.
Utakmica Virtusa i Crvene zvezde u Bolonji počinje u 21 čas, a njen tok možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI PUTEVI VODE U ITALIJU! Zvezdu u duplom kolu Evrolige očekuju dva PRESUDNA meča u borbi za Top8, večeras prvi protiv Virtusa!

Izvor: Pančevac-online.com, 31.Jan.2023

Zvezdu čeka dupli evroligaški program. Dve možda i najvažnije utakmice u evroligaškoj sezoni su pred Crvenom zvezdom. Crveno-beli su porazima od Žalgirisa i Partizana udaljili sebe od mesta koje vodi u plej-of elitnog takmičenja, a priliku za popravni imaće ove nedelje u Italiji. Pred ekipom...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.