Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jan.2023, 14:45

RIBAKINA IPAK NIJE IZDRŽALA PRITISAK: Veliki preokret Sabalenke u Melburnu za prvu Grend slem titulu u karijeri!

Beloruskinja osvojila Australijan open. Beloruska teniserka Arina Sabalenka osvojila je Australijan open u ženskoj singl konkurenciji pošto je u finalu savladala Ruskinju koja nastupa pod zastavom Kazahstana Elenu Ribakinu rezultatom 2:1 u setovima (6:4, 3:6, 4:6). Meč je trajao dva sata i 29 minuta. Ribakina je i pored uloge autsajdera bolje započela duel i povela […] The post RIBAKINA IPAK NIJE IZDRŽALA PRITISAK: Veliki preokret Sabalenke u Melburnu za prvu Grend slem titulu u karijeri! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SA SPECIJALNOM POZIVNICOM DO TITULE: Australijski dubl slavio u Melburnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023

Ovo im je bio prvi zajednički nastup...Pobednici Australijan opena u konkurenciji dublova su domaći teniseri Rinki Hijikata i Džejson Kubler. Oni su u velikom finalu u dva seta savaldali Iga Nisa i Jana Zjelinskog. Po setovima je rezultat bio 6:4, 7:6, a duel je završen za sat i 25 minuta...Za australijski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.