SA SPECIJALNOM POZIVNICOM DO TITULE: Australijski dubl slavio u Melburnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 16:31

SA SPECIJALNOM POZIVNICOM DO TITULE: Australijski dubl slavio u Melburnu

Ovo im je bio prvi zajednički nastup.

Pobednici Australijan opena u konkurenciji dublova su domaći teniseri Rinki Hijikata i Džejson Kubler. Oni su u velikom finalu u dva seta savaldali Iga Nisa i Jana Zjelinskog. Po setovima je rezultat bio 6:4, 7:6, a duel je završen za sat i 25 minuta.

Za australijski dvojac ovo je bio prvi zajednički nastup i prvi grend slem. Da cela priča bude još zabavnija, na turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su došli uz specijalnu pozivnicu.

WILDCARDS TO WINNERS 🏆

🇦🇺 Rinky Hijikata and Jason Kubler have won their first Grand Slam title in their first event as a team! @wwos • @espn • @eurosport • @wowowtennis • #AusOpen • #AO2023 pic.twitter.com/lCn9kvsmn4

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 28, 2023

Jedan brejk bio je dovoljan novim šampionima u prvom setu, a napravili su ga u trećem gemu i to bz izgubljenog poena.

Udrugom nije bilo "otimanja" servisa i sve je rešeno u tajbrejku, a i tu je presudila minimalna razlika. Hijikatta i Kubler su pretrpeli jedan mini brejk, ali su napravili dva.

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.