Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jul.2023, 14:29

NE BI ME ČUDILO DA ĐOKOVIĆ OSVOJI 10 VIMBLDONA Vilander veruje u Novaka, ali ne misli da OVAJ rekord može da prestigne!

Legendarni švedski teniser Mats Vilander izjavio je danas da bi Srbin Novak Đoković mogao do kraja igračke karijere da osvoji 10 titula na Vimbldonu, prenosi Jurosport. Đoković je do sada osvojio 23 grend slem trofeja, a od toga sedam titula na Vimbldonu. Srpski teniser ove godine ima priliku da izjednači rekord Švajcarca Rodžera Federera, koji […] The post NE BI ME ČUDILO DA ĐOKOVIĆ OSVOJI 10 VIMBLDONA Vilander veruje u Novaka, ali ne misli da OVAJ rekord može da prestigne! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

ODLUKA VIMBLDONA POSLE HAOSA: Poznato kada Novak Đoković izlazi na teren

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jul.2023

Novak Đoković je saznao kada će ponovo na Centralni teren Vimbldona. Nakon što je kiša napravila veliki haos na londonskom grend slemu, a desetine mečeva su zbog nje bili otkazani utorak, organizatori su, kako su znali i umeli, napravili raspored za sredu. Tada će na teren i Nole, i to iznova...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.