Izvor: Pančevac-online.com, 29.Nov.2022, 12:41

CNN PRED DANAŠNJU UTAKMICU IRAN-SAD Porodicama iranskih fudbalera preti zatvor ako ne budu pevali himnu

  Članovima porodica iranskih fudbalskih reprezentativaca na Svetskom prvenstvu preti zatvor i mučenje ukoliko se igrači ne budu dolično ponašali pred današnju utakmicu protiv SAD, odnosno ukoliko ne budu pevali himnu, rekao je izvor uključen u obezbeđenje utakmica. Nakon odbijanja iranskih igrača da pevaju nacionalnu himnu na prvoj utakmici na Svetskom prvenstvu protiv Engleske 21. […] The post CNN PRED DANAŠNJU UTAKMICU IRAN-SAD Porodicama iranskih fudbalera preti zatvor ako ne budu pevali himnu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iran preti porodicama fudbalera uoči današnjeg meča sa SAD

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Nov.2022

Prema rečima izvora iz bezbednosti za CNN, fudbaleri su nakon odbijanja pevanja himne pozvani na sastanak sa članovima Iranske revolucionarne garde, gde im je rečeno da će se njihove porodice suočiti sa “nasiljem i mučenjem” Porodicama iranskih fudbalera na Svetskom prvenstvu u Kataru preti...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.