Vaterpolisti Srbije treći na turniru u Nišu

Izvor: NTV.rs, 18.Jul.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije treći na turniru u Nišu

Vaterpolisti Srbije su u utakmici za treće mesto na turniru u Nišu savladali reprezentaciju Španije sa 10:9. Najefikasniji u našem timu bili su Mandić, Ćuk, Nikić i Mitrović sa po dva gola, a po jednom su se u strelce upisali Filipović i Subotić. Trofej je pripao selekciji Crne Gre,koja je posle boljeg izvođenja peteraca u finalu savladala Grčku sa 12:10. Turnir u Nišu bio je generalna proba za „delfine“ pred Svetsko prvenstvo koje 24.jula počinje u Kazanju. Srbija će igrati u grupi sa Crnom Gorom, Japanom i Australijom.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Svetsko prvenstvo,   Japan,   Subotica

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

TURNIR U NIŠU: Crnogorcima zlato!

Izvor: HotSport.rs, 18.Jul.2015

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore osvojila je vaterpolo turnir “Niš 2015″ pošto je u finalu savladala selekciju Grčke.. . U regularnom toku finalnog meča bilo je 8:8, a Crna Gora je bila bolja u izvođenju peteraca i slavila ukupnim rezultatom 12:10.. Treće mesto osvojila je reprezentacija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.