MENADŽER Era na estradu gura prodavačicu voća

Izvor: Blic, 12.Apr.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENADŽER Era na estradu gura prodavačicu voća

Pevač pokušava da na estradu dovede Anu Zoricu koja 18 godina drži firmu za izvoz voća i povrća. Njihova pesma se zove „Mi smo narodnjaci“.

- Ja sam Ana Zorica i generalni sam zastupnik jedne grčke firme već 18 godina koja radi izvoz voća i povrća prema EU i bivšoj Jugoslaviji. Pošto sam super i hiperaktivna, napisala sam pesmu na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Era prihvatio da radi - rekla je u jednom dahu buduća pevačica za „Blic“.

Upadljiva gospođa uspela je i da nam se pohvali da njeno medijsko eksponiranje neće uticati na njen posao, koji bi trebalo da zahteva stručnost i ozbiljnost.

- Držim 80 odsto prodaje voća iz Grčke u Srbiju i mogu šta hoću - kaže ona samouvereno.

Spot je promovisan kod Ere u motelu, a tu je bila i pevačica Nela Vidaković (34). Ona je bila više nego prisna sa Erom. Međutim, pevač kaže da između njih ne postoje emocije, već samo čisto prijateljstvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) MENADŽER: Era Ojdanić na estradu gura prodavačicu voća!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2015

Pevač Era Ojdanić pokušava da na estradu dovede Anu Zoricu koja 18 godina drži firmu za izvoz voća i povrća. Njihova pesma se zove „Mi smo narodnjaci“..."Ja sam Ana Zorica i generalni sam zastupnik jedne grčke firme već 18 godina koja radi izvoz voća i povrća prema EU i bivšoj Jugoslaviji....

Nastavak na Kurir...

Era menadžer: Na estradu gura prodavačicu voća

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2015

Pevač Era Ojdanić pokušava da na estradu dovede Anu Zoricu koja 18 godina drži firmu za izvoz voća i povrća. Njihova pesma se zove "Mi smo narodnjaci"...- Ja sam Ana Zorica i generalni sam zastupnik jedne grčke firme već 18 godina koja radi izvoz voća i povrća prema EU i bivšoj Jugoslaviji....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.