Era menadžer: Na estradu gura prodavačicu voća

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Era menadžer: Na estradu gura prodavačicu voća

Pevač Era Ojdanić pokušava da na estradu dovede Anu Zoricu koja 18 godina drži firmu za izvoz voća i povrća. Njihova pesma se zove "Mi smo narodnjaci".

- Ja sam Ana Zorica i generalni sam zastupnik jedne grčke firme već 18 godina koja radi izvoz voća i povrća prema EU i bivšoj Jugoslaviji. Pošto sam super i hiperaktivna, napisala sam pesmu na kojoj je Era prihvatio da radi - rekla je u jednom dahu buduća pevačica za „Blic“.

Upadljiva gospođa uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je i da nam se pohvali da njeno medijsko eksponiranje neće uticati na njen posao, koji bi trebalo da zahteva stručnost i ozbiljnost.

- Držim 80 odsto prodaje voća iz Grčke u Srbiju i mogu šta hoću - kaže ona samouvereno.

Spot je promovisan kod Ere u motelu, a tu je bila i pevačica Nela Vidaković (34). Ona je bila više nego prisna sa Erom. Međutim, pevač kaže da između njih ne postoje emocije, već samo čisto prijateljstvo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.