Grčka policija uhapsila pet osoba zbog krijumčarenja cigareta

Izvor: B92, 16.Dec.2023, 19:13

Grčka policija uhapsila pet osoba zbog krijumčarenja cigareta

Solunska policija razotkrila je i uhapsila pet članova kriminalne organizacije koja se bavila trgovinom krijumčarenih cigareta.

Tom prilikom zaplenjeno je više od 3.400 paklica.

Uhapšeni, među kojima je i jedan maloletnik, biće privedeni nadležnom tužiocu, prenosi Katimerini.

Policija je pre dva dana, prvobitno uhapsila sedamnaestogodišnjaka, kod koga je pronađeno više od 500 bescarinskih paklica cigareta, dok je juče ujutru, posle pretresa stana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kome je pronađeno gotovo 3.000 paklica cigareta na koje nije plaćen porez, uhapsila još četiri osobe.

Policija je utvrdila da su osumnjičeni u pomenutom stanu čuvali krijumčarene paklice cigareta, koje su potom delili drugim sunarodnicima koji su ih dalje prodavali širom Soluna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.