Izvor: Southeast European Times, 22.Jul.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanska policija razbila lanac krijumčarenja ljudi

22/07/2008

TIRANA, Albanija -- Policija je u ponedeljak (21. jula) uhapsila pet osoba osumnjičenih za uspostavljanje mreže ilegalne imigracije u Grčku i druge zemlje EU. Vlasti kažu da je ta grupa naplaćivala 3.000 evra za svaku osobu kojoj je pomogla da pređe grčku granicu.

Takođe u ponedeljak, albanski zakonodavci odobrili su dodatnih 164 >> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times << miliona evra budžetskih sredstava. Premijer Sali Beriša rekao je da nova sredstva pokazuju uspeh vladinih reformi u carinskoj i poreskoj administraciji. Opozicija je bojkotovala sednicu nakon što je optužila vladajuću koaliciju da nije izdvojila dodatna sredstva za sektore kojima je to najpotrebnije. (Top Čenel, BalkanVeb, Njuz 24, Alsat - 21/07/08)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.