Tamara Eklston: Bahata naslednica!

Izvor: S media, 25.Avg.2011, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Eklston: Bahata naslednica!

"Đakuzi, optočen kristalima"? To je nova investicija bogate, bahate naslednice, Tamare Eklston.

Tamara Eklston zna kako da uživa u svom prevelikom bogatstvu. Bogata naslednica jedva čeka subotu, kada će se njena sestra Petra udati za Džejsma Stanta. Da ne bi sva pažnja bila usmerena na Petru, Berni Eklston je nedavno Tamari kupio novi Ferari. Osim automobila, gospođica je odlučila da krene u još jednu investiciju- revoviranje kuće, prenosi Index.hr.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Tamara Eklston dobila od tate "ferarija"

Sestre Eklston na krstarenju Mediteranom

Šta sve vlasnik Formule 1 plaća za svadbu svoje mezimice?

Razmažena bogatašica će "pući" nekoliko desetina miliona evra na prepravke. Najbitnije joj je kupatilo, koje će konačno dobiti veliki đakuzi optočen kristalima, a ni svoje pse neće zanemariti. Napraviće im bazen, takođe sa kristalima, a ugradiće im i posebne stolice kako bi mogli u potpunosti da uživaju u kupkama. Vili će dodati i kuglanu. Njen prijatelj izjavio je kako Tamara želi samo najbolje za svoje pse, i da ne razmišlja o novcu kad su oni u pitanju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.