Survajver: Vesna ne zna matematiku

Izvor: Press, 04.Nov.2010, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Survajver: Vesna ne zna matematiku

Skrivene od drugih takmičara, „survajverke" Vesna i Nikolija su same na tajnom ostrvu. Folk kraljica nije uspela da reši jednostavne matematičke zadatke i da za sebe i svoju mezimicu osvoji cigarete i kafu
- Matematičke formule nisam rešavala 30 godina, niti me interesuju. Sva moja matematika je u brojanju para - rekla je Vesna.
Bulat je za potragu za tajnim imunitetom iz suprotnog plemena izabrao Bojanu, koja je bez hrane morala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prenoći sama na splavu na jednom od najzabačenijih ostrva. Andrej je bio ogorčen zbog Markove odluke.
- Ne znam koji bi muškarac poslao devojku na ostrvo po onoj kiši, da sama prespava tamo i da se smrzava - rekao je Andrej.
Bojana se pokazala kao odličan detektiv - domogla se tajnog imuniteta. Nakon neprospavane noći na splavu, daleko od svojih drugova, Bojana se vratila u pleme pitajući se da li da im otkrije da je bila uspešna u zadatku.
S druge strane, u plemenu Bahandi bore se sa glađu - devojke su odlučne u nameri da se konzerve sačuvaju za još crnje dane.
Pogledaj vesti o: Formula 1,   Survivor

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojana osvojila tajni imunitet

Izvor: Blic, 05.Nov.2010, 01:05

Bojana Barović, koju je u prošloj epizodi “Survivora“ Marko Bulat poslao na pusto ostrvo u potragu za tajnim imunitetom, pronašla je svoje blago...Iako je bez hrane na najzabačenijem ostrvu po velikoj kiši prespavala sama, uspela je da osvoji najvredniju nagradu koju će moći da iskoristi u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.