Šumaherov povratak na stazu je malo verovatan

Izvor: RTS, 20.Nov.2009, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaherov povratak na stazu je malo verovatan

Portparol sedmostrukog svetskog šampiona u Formuli jedan Mihaela Šumahera, Sabina Kem izjavila je da je malo verovatno da će se on vratiti na stazu.

Britanska štampa jutros je objavila da postoji mogućnost da Šumaher sledeće sezone vozi za ekipu Mercedesa.

"U sportu nikada ne možete da kažete nikada, ali kako trenutno stoje stvari, njegov povratak je malo verovatan", rekla je Kemova.

Šumaher je profesionalnu karijeru u Formuli jedan završio 2006. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine u ekipi Ferarija, sa kojom je prethodno osvojio pet šampionskih titula.

Do prva dva trofeja u Formuli jedan došao je vozeći za ekipu Benetona.
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šumaherov povratak "malo verovatan"

Izvor: Sportal.rs, 20.Nov.2009

Portparol sedmostrukog svetskog šampiona u Formuli jedan Mihaela Šumahera, Sabina Kem izjavila je danas da je malo verovatno da će se on vratiti na stazu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.