Šumaher počeo pripreme za povratak

Izvor: B92, Beta, 12.Jan.2010, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher počeo pripreme za povratak

Novi vozač ekipe Mercedes GP Mihael Šumaher počeo je sa pripremema za povratak u Formulu 1 testiranjem novog bolida GP2 serije u Španiji.

Pošto su testiranja u Formuli 1 zabranjena do februara zajedno sa organizatorima GP2 serije Mercedes je našao rešenje da sedmostruki svetski šampion provede dovoljno vremena na staz pre početka sezone. Šumaher je zbog loših vremenskih uslova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << malo vremena proveo na stazi "Herez" u utorak, ali će i u sredu i četvrtak imati priliku za nova testiranja.

Od potpisivanja ugovora sa nemačkom ekipom Šumaher provodi mnogo vremena u sedištu tima u Briksvortu i zadovoljan je tokom pripremama za povratak u Formulu 1 posle tri godine.

"Moram da istaknem da sam zadovoljan svime što sam video. Svi ljudi su veoma motivisan i u tome vidim veliko ohrabrenje”, rekao je Šumaher.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak Mihaela Šumahera: Prva test vožnja!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2010

U utorak na stazi Heres de la Frontera u Španiji višestruki šampion Formule 1, Mihael Šumaher (41) najavio je svoj nastup na predstojećim trkama. Test vožnjom- Šumi je označio svoj povratak u svet formule...Sudeći po fotografijama iz galerije, Šumi se nikada nije povlačio u svojoj karijeri....

Nastavak na Vesti-online.com...

Šumaher počeo pripreme

Izvor: RTS, 12.Jan.2010

Sedmostruki prvak sveta u Formuli jedan Mihael Šumaher počeo je pripreme za novu sezonu, ali je zbog lošeg vremena morao da skrati trening na stazi u španskom Heresu. ..Šumaher, koji se povukao 2005. godine, krajem prošle godine je potpisao ugovor sa ekipom Mercedesa i sa 41 godinom biće najstariji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.