Šumaher: Uspeh ne stiže preko noći

Izvor: B92, 11.Jun.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher: Uspeh ne stiže preko noći

Sedmostruki prvak sveta u Formuli 1, vozač Mercedesa Mihael Šumaher smatra da mu je potrebno vremena da dostigne šampionsku formu koju je imao vozeći za Ferari.

"Pet godina je bilo potrebno da sa Ferarijem osvojim prvu titulu, a toliko je trebalo timu Red Bula da postane uspešan. Pravimo nešto veliko i uspeh se ne može ostvariti preko noći. Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mađioničari i ne razumem zašto bi žurili i postali najbolji posle godinu i po dana koliko je proteklo od mog povrtaka", rekao je Šumaher.

On veruje da ga u timu Mercedesa očekuju bolji dana zbog čega je najavio nastavak saradnje u narednoj godini.

Najbolji rezultat ove sezone Šumaher je ostvario osvajanjem šestog mesta na trci za "Veliku nagradu Španije", a dva puta je morao da odustane od trke.

Šumaher je trenutno 11. u generalnom plasmanu u kome sa pet pobeda dominira njegov zemljak i vozač Red Bula Sebastijan Fetel.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.