Sa 200 km/h zabio se u drugi bolid!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2010, 05:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa 200 km/h zabio se u drugi bolid!

Britanski vozač u Formuli Palmer Audi 2010, Džordan Vilijams (19), čudom je ostao živ, čak i nepovređen, posle udesa u kojem je, prema nekim navodima, brzinom od 200 kilometara na sat udario u zadnji deo bolida Francuza Maksima Žusea!

Tokom trke u engleskom Snetertonu Vilijams je krenuo u obzilazak Žuseovog bolida sa unutrašnje strane, kad mu je rival preprečio put. Britanac nije uspeo da izbegne sudar, a posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kontakta njegovo vozilo se vinulo u vazduh i prizemljilo na nos. Vilijams je, međutim, odmah po "prizemljenju" ustao i išetao iz bolida!

Žuse je za nesportski potez dobio službeni ukor, a Vilijams je dobio priliku da se narednog dana takmiči u rezervnom bolidu, kad je uspeo da se plasira među 10 najboljih na trci u Snetertonu.
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.