MONTEZEMOLO ČUVA MASU

Izvor: Kurir, 15.Maj.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONTEZEMOLO ČUVA MASU

Italijanski mediji predviđaju da će Felipe Masa na kraju sezone biti otpušten iz Ferarija. Mišljenje javnosti ipak ne deli prvi čovek višestrukog šampiona Formule 1 Luka di Montezemolo.

- Masa s Ferarijem ima ugovor za ovu i sledeću sezonu. Ja mislim da on ostaje ostaje u Ferariju i o njegovom statusu nemam dilemu. Što se Fernanda Alonsa tiče, reč je o jednom od najboljih vozača koje sam video. Španac je vrlo blizak s ekipom i svima daje kreativni podsticaj. Nadam se da će još dugo ostati u Ferariju - rekao je Di Montezemolo.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Masa u Ferariju do 2012.

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Maj.2011

. Felipe Masa najverovatnije se već navikao na gotovo svakodnevne insinuacije kako odlazi iz Ferarija, ali takvim pričama je možda došao kraj. Predsednik italijanske ekipe Luka di Montecemolo potvrdio da će Brazilac ostati u Skuderiji i 2012.. Masa sa ekipom iz Maranela ima ugovor za sledeću godinu,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.