Izvor: Radio 021, 13.Maj.2009, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferari preti napuštanjem F1

Ekipa Ferarija zapretila je da će napustiti Formulu 1 na kraju ove sezone ukoliko u "najbrži cirkus" bude uvedeno ograničenje budžeta.Ferari, najtrofejniji tim u istoriji Formule 1, još prošlog oktobra je zapretio napuštanjem takmičenja ukoliko se usvoje predlozi o standardizovanim motorima.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ferari: "Napustićemo Formulu 1"

Izvor: B92, 12.Maj.2009, 22:38

Ekipa Ferarija će napustiti Formulu 1 na kraju ove sezone ukoliko u sport bude uvedeno ograničenje budžeta, upozorila je italijanska kompanija...Ferari, koji je u od pokretanja Formule 1 u šampionatu je ujedno i najtrofejniji tim u istoriji, a takođe je pretio istupanjem prošlog oktobra ukoliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.