Brijatore: Vraćam se 2013.

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Okt.2010, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brijatore: Vraćam se 2013.

Već je ranije najavljivao Flavio Brijatore mogući povratak Formuli 1 u budućnosti, ali je izgleda sada i definitivno odredio tačan datum tog povratka.
Italijan je bio prisutan na nekoliko trka tokom sezone i još uvek je blisko povezan sa Bernijem Eklstonom. Brijatorea već povezuju sa nekoliko potencijalnih poslova u Pireliju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ferariju ili čak kao izvršnog direktora Formule 1, ali su to za sada samo spekulacije.
 – Videćemo kakav će moj povratak biti 2013. Povukao sam crtu što se tiče mesta šefa ekipe, ali to ne znači da sam se oprostio od najbržeg cirkusa. Daleko od toga – ne odustaje Brijatore.
Italijan cilja na deo sa marketingom ili na poslovnu stranu Formule 1, što otvara mesta pretpostavkama da Eklston vidi Brijatorea kao svog naslednika. Međutim, iako će krajem meseca napuniti 80 Eklston ne namerava da se povuče 2013. Čak je, upitan da li će biti glavni kada bude imao 90, odgovorio:
 – Da. Tako se osećam ovog trenutka, pa zašto da stanem?
M. T.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

BRIJATORE OPET U FORMULI 1

Izvor: Kurir, 20.Okt.2010, 08:37

Italijanski biznismen i bivši vlasnik Renoa Flavio Brijatore najavio je povratak u Formulu 1 2013. godine. On je suspendovan na pet godina iz Formule 1 nakon skandala iz 2008. godine, kada je namestio trku u Singapuru, na kojoj je pobedio..Italijanski biznismen i bivši vlasnik Renoa Flavio Brijatore...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.