Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2024, 21:11

UMALO TRAGEDIJA: Autobus sa igračima Real Madrida imao sudar!

Na sreću niko nije povređen. Fudbaleri Real Madrida gostuju ekipi Lajpciga sutra od 21 čas u okviru osmine finala Lige šampiona. Ekspedicija iz glavnog grada Španije doputovala je u Nemačku, ali su imali jedan peh. Naime, oni su avionom išli do obližnjeg grada Erfurta, zbog štrajka da bi autobusom nastavili do odredišta. Timski autobus i još jedno vozilo trebalo je da idu najbržom rutom ... Read more
The post UMALO TRAGEDIJA: Autobus sa igračima Real Madrida imao sudar! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Štrajk

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Siti i Real na korak do četvrtfinala Lige šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2024, 12:29

Fudbaleri Mančester sitija napravili su veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su večeras u prvoj utakmici osmine finala kao gosti pobedili Kopenhagen sa 3:1 (2:1), a veliku prednost stekao je i Real, koji je u Nemačkoj savladao Lajpcig sa 1:0 (0:0).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.