U Juventusu zadovoljni žrebom

Izvor: Beta, 15.Dec.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Juventusu zadovoljni žrebom

BEOGRAD, 15. decembra 2014. (Beta) - Direktor fudbalskog kluba Juventus Pavel Nedved rekao je u ponedeljak da je zadovoljan žrebom i da njegova ekipa ima šanse u dvomeču sa Borusijom iz Dortmunda, u osmini finala Lige šampiona.

"Moramo da budemo vrlo oprezni, pošto Dortmund ima mlade, talentovane igrače. Mogli smo i gore da prodjemo na žrebu, pošto smo mogli da dobijemo Bajern Minhen ili Real Madrid. Biće izjednačeno", rekao je Nedved za sajt Evropske fudbalske unije (Uefa).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />
Žrebom u Nionu odredjeni su parovi osmine finala Lige šampiona, a Juventus je dobio Borusiju. Prva utakmica igraće se u Torinu.

Utakmice osmine finala igraju se 17, 18, 24 i 25. februara, a revanši su na programu 10, 11, 17 i 18. marta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nedved: Izbegli smo Real i Bajern, protiv Borusije imamo šansu

Izvor: Blic, 15.Dec.2014

Direktor Juventusa Pavel Nedved rekao je da je zadovoljan žrebom i da njegova ekipa ima šanse u dvomeču sa Borusijom iz Dortmunda, u osmini finala Lige šampiona...„Moramo da budemo vrlo oprezni, pošto Dortmund ima mlade, talentovane igrače. Mogli smo i gore da prođemo na žrebu, pošto smo mogli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.