Stoičkov: Barselona bolja od Juventusa za najmanje dva gola

Izvor: Press, 21.Maj.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoičkov: Barselona bolja od Juventusa za najmanje dva gola

Nekadašnji fudbaler Barselone Hristo Stoičkov rekao je danas da će ekipa Luisa Enrikea lako pobediti Juventus u finalu Lige šampiona i osvojiti petu titulu prvaka Evrope.
       Nekadašnji fudbaler Barselone Hristo Stoičkov, rekao je danas da će ekipa Luisa Enrikea lako pobediti Juventus u finalu Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i osvojiti petu titulu prvaka Evrope. "Barselona će pobediti Juventus najmanje sa dva gola razlike jer se ekipa mnogo žrtvovovala ove sezone i jer je mnogo talentovanija od Italijana. Barselona ima Mesija, koji je sa druge planete i verujem da će i u finalu biti na svom nivou. Pored njega u napadu su Nejmar i Suarez, ali su i odličan kolektiv", rekao je Stoičkov za radio Onda Sero. Stoičkov je sedam sezona proveo u Barseloni, gde je odigrao 254 utakmice i postigao 118 golova. Sa katalonskim timom osvojio je pet titula Primere, Kup evropskih šampiona, Kup kralja, tri Superkupa Španije, UEFA Superkup i Kup pobednika kupova. Tokom karijere igrao je za CSKA iz Sofije, Parmu, Al Nasr, Kašivu Rejsol, Čikago Fajer i Di Si Junajted. Za reprezentaciju Bugarske nastupio je 84 puta i dao 38 golova, a na Svetskom prvenstvu 1994. godine podelio je titulu najboljeg strelca sa Rusom Olegom Salenkom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Barselona je ljuta!

Izvor: Mondo, 21.Maj.2015

Čelnik Barselone Marija Bartomeu ogorčen zbog medijskih napisa o Karlu Anćelotiju...Foto: AP Photo/Andres Kudacki..Karlo Anćeloti je moguća zamena za Luisa Enrikea na mestu trenera Barselone!..Ovu senzacionalnu, ali i ne baš logičnu vest objavio je madridski "El Pais", koji je naveo da je Italijan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.