Stoičkov: Barsa bolja od Juventusa

Izvor: B92, 20.Maj.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoičkov: Barsa bolja od Juventusa

Bivši fudbaler Barselone Hristo Stoičkov rekao je da će ekipa Luisa Enrikea lako pobediti Juventus u finalu Lige šampiona i osvojiti petu titulu prvaka Evrope.

Finalni susret elitnog takmičenja na programu je 6. juna na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Barselona će pobediti Juventus najmanje sa dva gola razlike jer se ekipa mnogo žrtvovovala ove sezone i jer je mnogo talentovanija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Italijana. Barselona ima Mesija, koji je sa druge planete i verujem da će i u finalu biti na svom nivou. Pored njega u napadu su Nejmar i Suarez, ali su i odličan kolektiv“, rekao je Stoičkov.

Stoičkov je sedam sezona proveo u Barseloni, za koju je odigrao 254 utakmice i postigao 118 golova.

Sa katalonskim timom osvojio je pet titula Primere, Kup evropskih šampiona, Kup kralja, tri Superkupa Španije, UEFA Superkup i Kup pobednika kupova.

Tokom karijere igrao je za CSKA iz Sofije, Parmu, Al Nasr, Kašivu Rejsol, Čikago Fajer i Di Si Junajted.

Za reprezentaciju Bugarske nastupio je 84 puta i dao 38 golova, a na Svetskom prvenstvu 1994. godine podelio je titulu najboljeg strelca sa Rusom Olegom Salenkom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stoičkov: Barselona bolja od Juventusa za najmanje dva gola

Izvor: Blic, 21.Maj.2015, 10:29

Nekadašnji fudbaler Barselone Hristo Stoičkov rekao je da će ekipa Luisa Enrikea lako pobediti Juventus u finalu Lige šampiona i osvojiti petu titulu prvaka Evrope..."Barselona će pobediti Juventus najmanje sa dva gola razlike jer se ekipa mnogo žrtvovovala ove sezone i jer je mnogo talentovanija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.