Siti ubedljiv u Lisabonu, Mbape u 94. minutu za pobedu PSŽ-a protiv Reala

Izvor: Beta, 16.Feb.2022, 00:30

Siti ubedljiv u Lisabonu, Mbape u 94. minutu za pobedu PSŽ-a protiv Reala

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su večeras u Lisabonu ekipu Sportinga sa ubedljivih 5:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, dok je Pari Sen Žermen na svom terenu slavio protiv Real Madrida sa 1:0.Dvostruki strelac za Siti bio je Bernardo Silva u 17. i 44. minutu, a u strelce su se upisali i Rijad Marez u sedmom, Fil Foden u 32. i Rahim Sterling u 58. minutu.Ekipa Pepa Gvardiole je pitanje pobednika na ovom meču, a gotovo izvensno i u dvomeču, rešila posle prvog poluvremena kada je postigla četiri gola.Sve je počelo u sedmom minutu kada je Marez, posle šuta Fodena, velike gužve i na kraju asistencije Kevina de Brujnea, pogodio mrežu domaćeg tima. Pomoćnik srpskog arbitra Srdjana Jovanovića najpre je signalizirao ofsajd, ali je posle intervencije iz VAR sobe gol priznat.Deset minuta kasnije, Rodri je dobro skočio posle kornera i prebacio loptu koja je stigla do Silve koji je bez problema "zakucao" pod prečku za 2:0.U 32. minutu na semaforu je pisalo 3:0 za Siti, a ovog puta je strelac bio Foden. Marez je poslao loptu po zemlji u kazneni prostor, a Foden je sa nekoliko metara matirao Antonija Adana.Tačku na sjajno prvo poluvreme Sitija stavio je u 44. ...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SILVA DVOSTRUKI STRELAC ZA SITI Pep Gvardiola ga hvali: Uvek sam mu govorio da je savršen igrač

Izvor: Kurir, 16.Feb.2022

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je fudbaler njegove ekipe Bernardo Silva "savršen igrač", nakon što je postigao dva gola u pobedi protiv Sportinga u Lisabonu 5:0 u Ligi šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.