Izvor: HotSport.rs, 03.Jun.2017, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Veliko finale Lige šampiona, ko će do trofeja Real ili Juventus?

Bogat sportski program je pred nama, ali je jedna utakmica centralni sportsaki događaj dana, a reč je o finalu Lige šampiona između Real Madrida i Juventusa.

Samo jedan može biti šampion Evrope. Real Madrid ili Juventus? Na papiru favorit je ‘kraljevski klub’, iza Madriđana je 11 osvojenih trofeja i planetarne zvezde poput Serhija Ramosa, Tonija Korsa, Kristijana Ronalda, Gereta Bejla i Karima Benzeme. Sa druge strane i ‘stara dama’ konja za trku ima, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a nema čoveka na planeti koji ne misli da je legendarni golman Đanluiđi Bufon zaslužio da podigne ‘ušati’ pehar, za kraj, za krunu karijere. Prenos velikog finala iz Kardifa je na RTS od 20.45, a ko više preferira Arenu sport, onda neka okrene treći kanal.
Ostaćemo na ovoj sportskoj televiziji koja nam danas nudi polufinale rukometne Lige šampiona. Od 16.30 u Kelnu se sastaju Vesprem i PSŽ, dok dva sata kasnije će na teren Vardar i Barselona. Kada je reč o fudbalu tu su dueli brazilske Serije A, prvo od 21 čas Koritiba i Atletiko Paranense, a oko ponoći prenos duela Korintijans – Santos.
Na Sport klubu nas čeka sportski miks. Krećemo Moto GP i trkom za VN Italije, a onda se prebacujemo na kineski fudbal. Ipak, u centru pažnje je košarkaški meč polufinala turskog prvenstva između Anadolu Efesa i Bešiktaša našeg Vladimira Štimca, a crno-beli vode sa 2:0 u seriji. Tu je i dvoboj Palakanestra između Venecije i Avelina.
Eurosport nam i danas pruža duele sa Rolan Garosa, Novak Đoković odmara, ali i MLS ligu, to jest duel Kanzasa i Minesote.

The post SPORT NA TV: Veliko finale Lige šampiona, ko će do trofeja Real ili Juventus? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.