SPAVAŠ LI MIRNO, KLOPE JIRGENE? Jović dao dva gola pred finale LŠ, prvo lob majstorija, pa LEVICA sevnula (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 16:06

SPAVAŠ LI MIRNO, KLOPE JIRGENE? Jović dao dva gola pred finale LŠ, prvo lob majstorija, pa LEVICA sevnula (VIDEO)

Anćeloti možda ima tajno oružje.

Fudbaleri Real Madrida u subotu, 28. maja, igraju finale Lige šampiona, a jedan od igrača koji ima male šanse da nastupi na tom meču jeste Luka Jović. Ipak, možda i nije tako izvesno...

Naime, Jović je na treningu Reala pred finale u Parizu pokazao svoje izuzetne golgeterske sposobnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje nije zaboravio iako gotovo da ne dobija šansu u "kraljevskom" dresu. Dva sjajna pogotka, jedan lob udarcem, drugi levicom, pravo centarforski.

Kakve dve golčine Jovića! Znao sam da je bolji od Benzeme...#lukajovic #realmadrid #uclfinal #idegas pic.twitter.com/Jfk5nqyPSz

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) May 27, 2022

Karim Benzema je kapiten, lider, najbolji igrač i siguran starter u finalu protiv Liverpula, ali ako stvari krenu po zlu, ko zna, možda će trener Karlo Anćeloti morati da pribegne i krajnjim rešenjima.

Bitno je da Jović bude spreman.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.