Ronaldo želi u MU: Tretiraju me kao kriminalca

Izvor: Press, 19.Jun.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo želi u MU: Tretiraju me kao kriminalca

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo navodno je već rešio da napusti Real Madrid.
Foto:b92.net
Ronaldo je počeo da razmišlja o odlasku iz ‘Kraljevskog kluba’ zbog otpužbe da je utajio skoro 15 miliona evra poreza, a kako prenose svetski mediji, to je učinio i pre finala Lige šampiona.
Iako je Real odbranio trofej za najbolju ekipu u Evropi, akcija protiv Portugalca mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bi da rezultuje odlaskom.
Kako piše britanski Skaj sports, Kristijano razmatra mogućnost povratka u Mančester junajted gde se afirmisao kao igrač i gde je trener Žoze Murinjo, sa kojim je sarađivao baš u Realu. 

Trener Zinedin Zidan pokušao je i javno da zamoli najveću zvezdu da ostane, ali je odgovor izgleda negativan. 

“Tretiraju me kao kriminalca u Španiji, zato idem”, navodno je Ronaldo rekao Zidanu, a prenosi “Tiempo de juego”. 

Ronaldo je sa Realom osvojio 11 trofeja za osam godina – po dve titule u Primeri, Kupu kralja i Svetskom klupskom prvenstvu, tri Lige šampiona i po jedan Superkup Španije i Evrope.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bajern je fenomenalnom fotkom demantovao da dovodi Ronalda!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017

Foto: Tanjug/AP..Minhenski Bajern reagovao je maltene momentalno pošto su se pojavile informacije italijanske štampe da nemački šampion želi da dovede Kristijana Ronalda...Portugalac se nalazi pod istragom zbog sumnje da je sakrio 14,7 miliona evra na Devičanskim ostrvima posle prihoda na lični...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.