Roben: Finale LŠ odlučuju detalji

Izvor: B92, 06.Maj.2012, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roben: Finale LŠ odlučuju detalji

Fudbaler Bajerna Arjen Roben rekao je da nestrpljivo čeka predstojeća finala Kupa Nemačke i Lige šampiona i ocenio da će te utakmice odlučiti detalji.

Minhenska ekipa će 12. maja u finalu Kupa Nemačke igrati protiv Borusije Dortmund, a sedam dana kasnije će na svojoj Alijanc areni odmeriti snage sa Čelsijem u borbi za trofej Lige šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Svi smo nestrpljivi, jedva čekamo te utakmice. Mi smo profesionalci i normalno je da želimo pobede i trofeje. Očekuju nas dva važna duela. Verujem da će oba meča biti neizvesna i da će prevagu doneti detalji na obe strane", kazao je Roben nemačkim medijima.

Bajern je ove sezone u Bundesligi osvojio drugo mesto, iza Borusije Dortmund koja je odbranila šampionsku titulu. Roben je u dosadašnjem toku sezone za minhenski klub odigrao 34 utakmice i postigao 18 golova.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roben: Detalji će odlučiti finale LŠ

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Maj.2012

Jedan od najboljih fudbalera Bajerna iz Minhena Arjen Roben rekao je da nestrpljivo čeka predstojeća finala Kupa Nemačke i Lige šampiona i ocenio da će te utakmice odlučiti detalji.. . Minhenska ekipa će 12. maja u finalu Kupa Nemačke igrati protiv Borusije Dortmund, a sedam dana kasnije će...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Roben: "U finalu odlučuju detalji"

Izvor: B92, 07.Maj.2012, 12:30

Fudbaler minhenskog Bajerna Arjen Roben izjavio je da će detalji odlučiti pobednika u finalu Lige šampiona između Bavaraca i Čelsija 19. maja..."Svi jedva čekamo da dođu mečevi odluke, mi smo profesionalci i želimo da osvajamo trofeje. Prvo nas čeka finale Kupa sa Borusijom Dortmund, a zatim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.