Izvor: HotSport.rs, 12.Apr.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDO SE NEĆE OBRADOVATI: Još jedno veliko priznanje za najboljeg srpskog sudiju!

Nakon derbija osmine finala Lige šampiona između Dortmunda i Juventusa, najbolji srpski sudija Milorad Mažić biće glavni sudija na utakmici četvrtfinala Lige šampiona između madridskih rivala Atletika i Reala.

To je još jedno veliko priznanje za najboljeg srpskog sudiju i sada je već jasno, jednog od najboljih evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << arbitara. Naravno, i na ovom meču imaće saradnju sa srpskim kolegama. Mažiću će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, četvrti sudija biće Dejan Petrović, dok će iza golova stajati Danilo Grujić i Dejan Filipović.
Najbolja preporuka UEFA je dobila sa meča osmine finala najelitnijeg takmičenja kada je Mažić perfektno odsudio derbi tog dela takmičenja između Borusije iz Dortmunda i Juventusa. Iako je na samom meču bilo dosta spornih situacija, kasnije se ispostavilo da je sudijska petorka iz Srbije bila na najvećoj visini zadatka.
Zbog toga je delegiranje utakmice Atletiko-Real  veliko priznanje za srpske arbitr. Zanimljivo, biće to još jedan ‘duel’ Milorada Mažića sa najboljim svetskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a sve nakon njihovog sukoba na Svetskom prvenstvu u Brazilu prošle godine.
Meč između Atletika i Reala igra se na stadionu ’Vinsente Kalderon’ u utorak od 20:45h.
hotsport.rs
The post RONALDO SE NEĆE OBRADOVATI: Još jedno veliko priznanje za najboljeg srpskog sudiju! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mažić ponovo sudi Ronaldu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2015

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić deliće pravdu na meču četvrtfinala Lige šampiona između madridskih timova Reala i Atletika, objavljeno je na sajtu UEFA..Mažiću će na stadionu "Visente Kalderon" pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, četvrti sudija biće Dejan Petrović, dok su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.