Pogba: Nismo favoriti ali to nije problem za nas

Izvor: TV Arena Sport, 22.Feb.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba: Nismo favoriti ali to nije problem za nas

Pol Pogba, Fudbaler Juventusa veruje da njegov tim može da eliminiše Bajern u osmini finala Lige Šampiona.

Stara dama’ u utorak od 20.45 dočekuje u Torinu minhenski klub u prvoj utakmici za plasman u četvrtfinale. Direktan prenos biće na Areni Sport 1.

“Mi nismo favoriti protiv Bajerna, ali to nije problem za nas. Igrati protiv Pari Sen Žermena, Barselone, Bajerna, to je >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Liga šampiona i tu nema malih timova posle grupne faze. Učinićemo sve da se plasiramo dalje”, rekao je Pogba.

Juventus i Bajern Minhen su se više puta u istoriji sastajali u međunarodnim takmičenjima, a poslednji put su Bavarci 2013. godine u četvrtfinalu pobedili Juventus ukupnim rezultatom 4:0, a u Italiji je bilo 2:0 za nemačku ekipu.

Oba tima u utakmicu ulaze bez nekoliko standardnih prvotimaca, pa će tako Juventus verovatno igrati bez Marija Mandžukića, Paula Dibale i Đorđa Kjelinija koji su blizu povratka na teren, dok s druge strane u timu neće biti Holgra Badštubera, Žeroma Boatenga i Havija Martinesa.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket - popunite formular i u roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa, kao i instalacije opreme.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.