Izvor: RTS, 04.Maj.2022, 19:36

Podvig Liverpula za istoriju - maksimalne 63 utakmice u sezoni

Fudbaleri Liverpula, plasmanom u finale Lige šampiona, napravili su jedinstven podvig pošto će odigrati sve moguće utakmice u sezoni, ukupno 63, uz mogućnost da osvoje četiri trofeja.
Izabranici Jirgena Klopa odigrali su 12 utakmica u Ligi šampiona, a čeka ih 13. u Parizu, 28. maja, protiv Real Madrida >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ili Mančester sitija.

Takođe, "crveni" su odigrali pet mečeva u FA kupu, a čeka ih šesti - finale sa Čelsijem.
Već su osvojili trofej u Liga kupu, u kome su odigrali šest utakmica.
U Premijer ligi ostale su im još tri meča od ukupno 38, a trenutno su drugi na tabeli, sa bodom manje od Mančester sitija.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANĆELOTI POSLE FANTASTIČNOG PLASMANA U FINALE LIGE ŠAMPIONA: Uspeli da izvučemo poslednji atom snage i preokrenemo rezultat

Izvor: Kurir, 05.Maj.2022, 09:20

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti izjavio je da je njegov tim uspeo da "izvuče poslednji atom snage" i preokrene rezultat protiv Mančester sitija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.