Penal pravi razliku, praznik za muške oči nije zbog fudbala! (POLUVREME) (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penal pravi razliku, praznik za muške oči nije zbog fudbala! (POLUVREME) (video) (foto)

Ne toliko zbog kvalitetnog izdanja igrača dva tima, očigledno...

Fudbaleri Liverpula vode nakon prvih 45 minuta u finalu Lige šampiona pošto vode protiv Totenhema u Madridu rezultatom 1:0.

Meč je počeo odavanjem počasti tragično preminulom Huanu Antoniju Rejesu.

Samo što su fudbaleri krenuli sa centra usledio je veliki šok za Sparse, Sisoko je igrao rukom u sopstvenom kaznenom prostoru, pa je Skomina pokazao na penal.

Siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa bele tačke bio je Mohamed Salah u drugom minutu meča.

Usledio je potom veoma miran period utakmice u kojem je Totenhem imao nešto veći posed lopte, ali su "Redsi" i dalje nastojali da budu konkretniji sa loptom u nogama.

Do kraja poluvremena nismo videli previše uzbuđenja osim pokušaja Robertsona sa distance, a najzanimljiviji detalj nakon gola je svakako prekid utakmice zbog upada jedne navijačice na teren.

Nije se ni moglo očekivati više u prvom delu meča jer je ulog preveliki, ali nema sumnje da nas očekuje dosta bolji nastavak utakmice.

View this post on Instagram

😂😂😂

A post shared by Football Banter Page (@fbbanterpage) on Jun 1, 2019 at 12:33pm PDT
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul osvojio Ligu šampiona

Izvor: Beta, 01.Jun.2019

Fudbaleri Liverpula osvojili su Ligu šampiona, pobedom večeras u finalu nad Totenhemom sa 1:0.Strelci su bili Mohamed Salah iz penala u drugom i Divok Origi u 87. minutu.Arbitar Damir Skomina sudio je penal nakon što je lopta posle manje od minut u ruku pogodila Musu Sisoka.Utakmica je posle gola...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.