Murinjo: Jedan od ove dvojice odlučuje večerašnje finale!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: "Jedan od ove dvojice odlučuje večerašnje finale"!

Portugalac je ekspert za velika finala, evo šta očekuje večeras.

Fudbaleri Totenhema i Liverpula će večeras odmeriti snage u velikom finalu Lige šampiona, sastaju se na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu, meč počinje u 21h po srednjoevropskom vremenu.

OVDE možete pročitati kakve bi postave Poketino i Klop trebalo da izvedu na teren.

Mnogi predviđaju ishod >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << velikog finala, a Žoze Murinjo je iskoristio priliku da ukaže na dve ključne stvari, tačnije na, prema njegovom mišljenju, igrače koji bi večeras mogli da odluče utakmicu.

Kratko je "Posebni" pojasnio ko će biti ključni igrači "Pevaca" i "Redsa" večeras.

"Kada bih morao da biram jednog (iz Liverpula), u ovoj poslednjoj fazi, to bi bio van Dajk.

Za Totenhem, kako su u finale stigli bez Harija Kejna, rekao bih Eriksen
", istakao je Murinjo.

Dakle, portugalski stručnjak veruje da bi štoper Liverpula i najbolji igrač Premijer lige za nedavno okončanu sezonu mogao da napravi razliku za ekipu sa "Enfilda", dok bi ključ uspeha Sparsa mogao da leži u rukama plejmejkera Kristijana Eriksena.

Pomenuti dvojac nije imao istaknute uloge u svojim polufinalnim duelima, Liverpul se za plasman u samo finale može zahvaliti Aleksandru-Arnoldu, Vajnaldumu i Divoku Origiju, dok je najzaslužniji za plasman "Pevaca" u finale svakako Lukaš Moura, mada se kapa mora skinuti i Sonu, koji je blistao u četvrtfinalu protiv Sitija.

Videćemo da li je Murinjo u pravu, finala su njegova specijalnost, a kao što smo rekli, poslednji meč Lige šampiona za sezonu 2018/19 na programu je večeras od 21h.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga šampiona: Sve što treba da znate o meču Liverpula i Totenhema

Izvor: B92, 01.Jun.2019

Evropa će večeras dobiti novog prvaka u fudbalu - evo pet stvari koje morate znati pred finale...Večeras ćemo dobiti novog prvaka Evrope u fudbalu...Sve oči biće uprte u Madrid, gde se za ušati pehar bore Liverpul i Totenhem,..Koji igrači će biti u centru pažnje i još četiri stvari koje morate...

Nastavak na B92...

Finale Lige šampiona će početi minutom ćutanja

Izvor: B92, 01.Jun.2019

UEFA je donela odluku da finale Lige šampiona između Liverpula i Totenhema počne minutom ćutanja.

Nastavak na B92...

Venger prepisivao od Murinja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2019

Teško da je mogao da pronađe boljeg za tako nešto...Finale Lige šampiona ne samo da nam je donelo novog prvaka Evrope, već i neke nezamislive scene...Jedna od takvih jeste i kadar sa televizije Bein sporta na kojem su se u isto vreme našli Žoze Murinjo i Arsen Venger...Dvojica velikih rivala često...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.