Pato ne igra protiv Arsenala

Izvor: B92, 01.Mar.2012, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pato ne igra protiv Arsenala

Napadač Milana Brazilac Alešandre Pato doživeo je novu povredu zbog koje će odsustvovati nekoliko nedelja sa terena, saopštio je italijanski klub.

Pato je pokidao butni mišić, pa će propustiti revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Arsenalom, koji se igra 6. marta u Londonu.

Ovo je 13. povreda Pata u poslednje dve godine, što je i glavni razlog želje uprave Milana da ga pod hitno proda.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />On je zimus bio na pragu prelaska u Pari Sen Žermen, ali je transfer stopirao lično predsednik Silvio Berluskoni, sa čijom ćerkom Barbarom je Brazilac u vezi.

Pato je u dosadašnjem delu sezone odigrao 17 utakmica i postigao četiri gola.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pato propušta revanš sa Arsenalom

Izvor: RTS, 01.Mar.2012

Malerozni napadač Milana Brazilac Alešandre Pato doživeo je novu povredu zbog koje će odsustvovati nekoliko nedelja sa terena, saopštio je italijanski klub...Pato će zbog kidanja butnog mišića propustiti revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Arsenala, koji je na programu 6. marta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.