Pato se ponovo povredio, propušta revanš sa Arsenalom

Izvor: Blic, 02.Mar.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pato se ponovo povredio, propušta revanš sa Arsenalom

Malerozni napadač Milana Brazilac Alešandre Pato doživeo je novu povredu zbog koje će odsustvovati nekoliko nedelja sa terena, saopštio je italijanski klub.

Pato će zbog kidanja butnog mišića propustiti revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Arsenala, koji je na programu 6. marta u Londonu.

Ovo je 13. povreda Pata u poslednje dve godine, što je i glavni razlog želje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Uprave Milana da ga pod hitno proda.

On je zimus bio na pragu prelaska u Pari Sen Žermen, ali je transfer stopirao lično predsednik Silvio Berluskoni, sa čijom ćerkom Barbarom je Brazilac u vezi.

Pato je u dosadašnjem delu sezone odigrao 17 utakmica i postigao četiri gola.

Povezane vesti: Novak podržao Milan sa tribina, Ibra mu poklonio dres /video/ Ibrahimović: Bili smo briljantni, ne pobeđuje se Arsenal 4:0 svaki dan Venger: Bili smo katastrofalni, kao i teren u Milanu Mekses: Bili smo stvarno dobri, ali je Arsenal podbacio Ščešni: Milan ima najbolje ofanzivne igrače na svetu
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.