Pa ovo je hit! Ben Arfin oproštaj koji će se prepričavati!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pa ovo je hit! Ben Arfin oproštaj koji će se prepričavati!

Da li je pogrešio?

Hatem Ben Arfa malo, po malo, eto ga opet u rubrici "gde su, šta rade".

Zaboravljeni majstor sa loptom, ali očigledno sa nekim psihološkim barijerama, već više od godinu dana je sklonjen iz ekipe Pari sen Žermena, danas se i zvanično oprostio od ekipe.

Tačnije, ako ćete preciznije, posle tačno godinu i 25 dana, odnosno od onog čuvenog Barsinog preokreta u osmini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finala Lige šampiona, kada je PSŽ prokockao pobedu od 4:0 iz prvog meča.

Nakon što je Barsa slavila rezultatom 6:1, Ben Arfa je prišao treneru Unaju Emeriju i samo mu kratko poručio - "ti nikada nećeš stići do četvrtfinala Lige šampiona, čak i da imaš najbolji tim na svetu".

Eto, godinu dana kasnije, ista priča, Ben Arfa je i dalje van stroja, zarađuje platu, trenira sa drugim timom, i čeka leto.

Danas je i zvanično na svom Instagramu podelio poruku da se uskoro bliži kraj njegove neslavne priče u Parizu.

"Uskoro će kraj moje avanture u Pari sen Žermenu, i uprkos teškom periodu, ja sam srećan što sam nosio ovaj dres. Imaću toliko prelepih uspomena sa mojim saigračima i ovom porukom želim da se zahvalim i svim navijačima. Uvek ću voleti ovaj klub", napisao je Ben Arfa.

Ono što je posebno zanimljivo, Ben Arfa je odlučio da na poseban način proslavi svoj 31. rođendan, petog aprila.

Mediji spekulišu da Ben Arfa planira da celo svlačionicu i stručni štab časti picom, na treningu, kao odgovor Emeriju, koji mu je pre godinu dana rekao da nikada neće moći da bude profesionalac zbog nezdrave ishrane i pice, koju ne želi da izbaci iz svog svakodnevnog menija.

A što se tiče Emerija, za sada Ben Arfa, nije nigde pogrešio, godinu dana kasnije, Real je počistio PSŽ, koji je usput spiskao i 400+ miliona evra na Nejmara, Mbapea, i opet stao gde i prošle sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.