PSŽ se provukao; Enrike: U februaru ćemo biti mnogo jači

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 12:26

PSŽ se provukao; Enrike: U februaru ćemo biti mnogo jači

Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike rekao je, nakon plasmana u osminu finala Lige šampiona, da će njegov tim u februaru biti mnogo jači.

PSŽ je sinoć odigrao 1:1 u gostima sa Borusijom Dortmund, u poslednjem kolu Grupe F Lige šampiona i prošao je u nokaut fazu kao drugoplasirani tim zahvaljući pobedi Milana protiv Njukasla (2:1).

"Proći dalje u ovako teškoj grupi... veoma sam srećan. Ovo će nam samo pomoći da napredujemo. Zadovoljan sam stavom svog tima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U februaru ćemo biti mnogo jači"; rekao je Enrike.

On je naveo da na početku meča nije gledao rezultat utakmice u Njukaslu.



"Cilj je bio da dobijemo naš meč, to smo rekli u svlačionici na poluvremenu. Da smo razmišljali o drugom susretu, bila bi katastrofa",
rekao je Enrike.



"U 80. minutu smo znali da Milan vodi i da nas to kvalifikuje za osminu finala. Tražio sam od igrača da malo više kontrolišu loptu, da manje rizikuju i da zgrabimo priliku ako nam se ukaže. Želeli smo da završimo pobedom"
, dodao je Španac.

PSŽ je propustio brojne prilike u prvom poluvremenu, ali je Enrike naveo da ga ne brine neefikasnost.



"Ono što me brine je nedostatak kontrole u igri, kada gubimo lopte"
, rekao je trener PSŽ-a.

PSŽ sada čeka žreb za osminu finala koji je zakazan u ponedeljak. Sa drugim mestom u grupi, francuski tim će u osmini finala igrati sa nekim od pobednika grupa.



"Mislim da nijedan od timova koji su završili kao prvi u svojoj grupi neće želeti da se suoči sa PSŽ-om. Bićemo mnogo jači u februaru",
istakao je Enrikeb

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.