Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 23:59

Osveta Pari Sen Žermena u noći punoj tenzije i nervoze, Junajted ispada ako izgubi u Lajpcigu (VIDEO)

Crveni đavoli propustili meč loptu za osminu finala Lige šampiona, Sveci praktično prošli

Mančester Junajted je grupnu fazu Lige šampiona otvorio pobedom na Parku prinčeva i petardom protiv Lajpciga na Old Trafordu pa je tada delovalo da će Solskjerov tim bez problema proći grupu sa dvoje polufinalista iz prošle sezone, ali su potom Crveni đavoli sami sebi zakomplikovali život >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i došli u situaciju da u poslednjem kolu strepe od ispadanja ako izgube u Lajpcigu.

Pari Sen Žermen im se večeras osvetio na Old Trafordu pobedom od 3:1 u meču punom tenzije i nervoze i došao u najbolju situaciju u grupi. Praktično su prošli. Ako Sveci u poslednjem kolu savladaju Bašakšehir na svom Parku prinčeva, sigurno su prvi u grupi. Jedini ishod koji im ne odgovara je da izgube od Bašakšehira i da u Lajpcigu bude nerešeno. U svim ostalim kombinacijama, PSŽ prolazi dalje.

Imao je Junajted večeras meč loptu da pobedom overi plasman u nokaut fazu, izveo je Solsokjer skoro najjaču postavu s tim što je tandem vezista Fred – Mektominej bio iznenađenje jer su na klupi ostali Van de Bek, Pogba i Matić. Ali je zato ofanzivni poker sa Fernandešom, Rašfordom, Marsijalom i Kavanijem delovao kao garancija.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.