Odluka o Vengeru sredinom sledeće nedelje

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka o Vengeru sredinom sledeće nedelje

Kako zvanično prenosi "Skaj Sports" sudbina francuskog stručnjaka na klupi Arsenala biće uskoro poznata.

Arsenal je savladao Čelsi u finalu FA Kupa i tako došao do utešne nagrade ove sezone, koja se mora smatrati neuspešnom i pored osvajanja trofeja.

Ostali su bez Lige šampiona, nije poznato da li će u klubu ostati najbolji igrači Ozil i Sančez, navijači su često tražili smenu Arsena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vengera.

Ipak, Francuz je preživeo sezonu, domogao se i svog sedmog trofeja u FA Kupu na klupi Arsenala, a odluka o njegovoj sudbini biće donešena sledeće nedelje.

Već neko vreme je najavljivano da će se upravni odbor Arsenala sastati nakon utakmice na "Vembliju" i da će sastanku prisustovati i Venger, a sada "Skaj" prenosi da će odluka o njegovom ostanku na klupi "Tobdžija" biti donešena u utorak ili sredu.

Kako je uspeo da osvoji trofej, čini se da će i naredne sezone predvoditi tim sa "Emirejtsa", ali sačekajmo i zvaničnu odluku.

BREAKING: Arsene Wenger expects an announcement on his future at Arsenal on Wednesday or Thursday next week. #SSNHQ

— Sky Sports News HQ (@SkySportsNewsHQ) 27. мај 2017.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.