Nejmar oko 10 nedelja van terena

Izvor: Beta, 30.Jan.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar oko 10 nedelja van terena

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar pauziraće oko 10 nedelja zbog povrede desnog stopala, objavio je danas francuski klub."Grupa lekarskih eksperata se sastala i zaključila da je za povredu njegove pete metatarzalne kosti najbolje konzervativno lečenje, a ne operacija", navodi se u saopštenju.Dodaje se sa je Nejmar "apsolutno prihvatio" odluku.Brazilski napadač će propustiti oba duela osmine finala Lige šampiona sa Mančester junajtedom, a možda i dve četvrtfinalne utakmice ako PSŽ prodje.Nejmar se povredio prošle srede na utakmici francuskog kupa protiv Strazbura.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar pauzira 10 nedelja, ne igra protiv Junajteda u LŠ

Izvor: RTS, 30.Jan.2019

. Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar zbog povrede stopala biće van terena čak 10 nedelja, što znači da će propustiti oba duela sa Mančester junajtedom u osmini finala Lige šampiona, potvrdio je francuski klub.

Nastavak na RTS...

Imaćemo priču dana - PSŽ krenuo u juriš, meta je Vilijan! Stiže i vezista iz MLS

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2019, 09:27

Svanuo je poslednji dan prelaznog roka, a sa njim i bombastična najava pravo iz Pariza - Pari Sen Žermen kreće po Vilijana! Nepun dan pošto je PSŽ u zvaničnom klupskom saopštenju potvrdio da će Nejmar biti odsutan sa terena tokom naredna tri meseca zbog povrede metatarzalne kosti, sportski direktor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.