Objava Pari Sen Žermena, evo kada se vraća Nejmar!

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objava Pari Sen Žermena, evo kada se vraća Nejmar!

Zvanična objava kluba iz Pariza.

Eksperti su analizirali povredu Nejmara, povredio se u meču protiv Strazbura u Kupu, izgledalo je ozbiljno, pa se pojavila informacija da povreda i nije toliko strašna, mediji su nagađali da li će igrati protiv Mančester junajteda u okviru osmine finala Lige šampiona, a sada je stigao i zvaničan odgovor od strane kluba.

On je negativan, Nejmar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće igrati niti jednu utakmicu protiv Mančester junajteda, neće najverovatnije igrati ni prvu utakmicu četvrtfinala ukoliko PSŽ prođe.

Predstoji mu pauza od deset nedelja, kako su naveli u Pari Sen Žermenu.

Dakle, veoma bitne vesti za Mančester junajted kojem su šanse naglo porasle ne samo nakon ove povrede, već i nakon dolaska Ole Gunara Solskjera koji je podigao igru tima na viši nivo.

Da li je i dalje PSŽ favorit?
Pogledaj vesti o: Pariz,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ bez Nejmara protiv Mančester junajteda!

Izvor: B92, 30.Jan.2019

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar zbog povrede stopala biće van terena čak 10 nedelja...To znači da će propustiti oba duela sa Mančester Junajtedom u osmini finala Lige šampiona, potvrdio je francuski klub...Brazilski napadač povredio je metatarzalnu kost posle žestokih startova igrača...

Nastavak na B92...

PSŽ pronašao zamenu za Nejmara u Londonu, igrač odbio transfer!

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2019

Alarmi upaljeni u francuskoj prestonici...Najskuplje plaćeni igrač u istoriji fudbala Nejmar je jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala, pa tako i njegovog kluba Pari sen Žermena...On je doživeo povredu u duelu sa Strazburom, odsustvovaće oko 10 nedelja, što je jasno veliki udarac za ekipu Tomasa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.