(Ne)logičan izbor - Koga navijači Barse najviše žele u 1/4 finalu LŠ? (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(Ne)logičan izbor - Koga navijači Barse najviše žele u 1/4 finalu LŠ? (foto)

Pazite šta želite, možda vam se i ostvari! Samo da im se i ne obije o glavu...

Katalonski Sport na svom je portalu sproveo anketu na pitanje 'Koji tim želite u četvrtfinalu Lige šampiona?', a odgovori su bili veoma zanimljivi.

Glasalo je blizu četiri hiljade čitalaca, a rezultati su sledeći: 49% njih glasalo je za Real Madrid, 25% za Benfiku, 20% za Volfsburg, 2% za Bajern i Mančester siti, a 1% za PSŽ i Atletiko Madrid.

Dakle, svaki drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ispitanik je poželeo Madriđane.

Zanimljivo da poželjni rivali nisu Atletiko, PSŽ, Bajern i Mančester Siti, retko ko od navijača bi voleo ove protivnike.

Posle Reala, oko četvrtina ispitanika priželjkije Benfiku, a svaki peti bi hteo Volfsburg.

Možda zvuči pomalo čudno, ali navijači Barselone očigledno čvrsto veruju da će bez problema izbaciti najvećeg rivala već u četvrtfinalu.

Neki od ispitanika su rekli da je ovo idealna prilika ne samo da se pobedi Real, već da se pošalju na letovanje jer im je Liga šampiona jedina šansa za trofej s obzirom na eliminaciju iz kupa, ali i veliki zaostatak u ligi.

Podsetimo, žreb je u petak u 12 sati u Nionu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španskoj dominaciji se ne nazire kraj (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2016, 00:34

Ulazimo u finiš evrotakmičenja, a kao i u prethodnim sezonama klubovi iz španske Primere su najbrojniji u samoj završnici...Poznati su svi četvrtfinalisti Lige šampiona i Lige Evrope, zanimljivo, nijedan italijanski klub nije preživeo...Španci ponovo dominiraju, imaju po tri predstavnika u oba...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.