Loš znak za Madriđane uoči finala Lige šampiona

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loš znak za Madriđane uoči finala Lige šampiona

Evropa bi 3. juna u Kardifu mogla da dobije novog šampiona ukoliko Juventus savlada aktuelnog šampiona, ekipu Reala i tako se Madriđanima revašira za poraz u Amsterdamu 1998. godine.

Uprkos tome što je prema procenama kladionica Real blagi favorit nekoliko stvari već sada idu u korist italijanskog velikana. Naime, već smo pisali da klubovi iz ove zemlje svake sedme godine, počevši od 1989. godine, osvajaju trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Lige šampiona, a dodatni plus za klub iz Torina je što će formalno biti domaćin.

Naime, zbog toga što će Juventus nositi svoje crno-bele dresove Real će morati da koristi svoju drugu ili čak treću garnituru, odnosno da igra u crnim ili ljubičastim kompletima.

Madriđani često ističu i zahtevaju da u velikim mečevima igraju na u svojoj prvoj garnituri koja im po njihovom mišljenju donosi sreću.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.