Liverpul poveo protiv Totenhema iz penala dosuđenog u 25 sekundi (UŽIVO) (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul poveo protiv Totenhema iz penala dosuđenog u 25 sekundi (UŽIVO) (VIDEO)

U engleskom finalu Lige šampiona za tron Evrope vojuju dva tima koje decenije dele od poslednje titule prvaka na Ostrvu.

U Ligi šampiona pre večerašnjeg megdana penal je najranije dosuđen u 56. sekundi na utakmici u takmičenju po grupama između Verdera i Panatinaikosa u decembru 2005. Francuz Miku je doveo nemački tim u vođstvo (5:1). 

18`: I ovo veliko finale >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je prilika za egzibicionizam pojedinaca koji na najvećoj pozornici nekom porukom žele da ukažu na nešto. Jedna devojka, oskudno odevena, utrčala je na teren, ali ju je obezbeđenje munjevito izvelo van.

Szkoda, że Państwo tego nie widzieli#TOTLIV pic.twitter.com/HYXp3K2v3Y— Kardon1986_2 (Kardon1986_2) June 1, 2019

Je suis mort #TOTLIV pic.twitter.com/gECmN8qmPp— Un Rebeu (Rebeuking) June 1, 2019

U vodećem klupskom takmičenju evropskog fudbala (od 1955) dosuđena su 727 penala. Salah je realizovao 529, raniji nego ikad.

15`: Totenhem pokušava da prenese težište igre na Liverpulovu polovinu. "Redsi" sada strpljivo mogu da čekaju protivnapade

2`: 1:0 - Vodi Liverpul, Egipćanin Salah je s bele tačke bio neumoljiv oči u oči s Francuzom Lorisom

!!! Posle 25 sekundi penal za Liverpul. Sudija Skomina se konsultovao s VAR sobom, a iz nje je potvrđeno da je na Maneov centaršut lopta pogodila u ruku igrača Totenhema.

Bedlam in Singapore. LFC #TOTLIV pic.twitter.com/38AXyYvOI0— Chia Han Keong (ChiaHanKeong) June 1, 2019

LADRI LFC #UCLFinal #TOTLFC #TOTLIV pic.twitter.com/N2UblrOX5F— FMCR (FMCROfficial) June 1, 2019

Utakmica je počela

Uoči utakmice minut ćutanja za nekadašnjeg španskog reprezentativca Hosea Antonija Rejesa, koji je danas izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

Igrači su izašli na teren. Sudi Slovenac Slomina. Na stadionu skoro 70.000 gledalaca. 

Liverpul evropski prvak šesti put ili Totenhemov prvenac? Kako god, i drugi trofej ove sezone iz klupskog takmičenja Evropske fudbalske unije ide u Englesku. Onomad, u finalu Lige Evrope, drugostepenog nadmetanja pod krovom UEFA, Čelzi je preslišao Arsenal u Bakuu s 4:1.

Još se nije dogodilo da klubovi iz istog prvenstva budu jedini finalisti. Večeras, na Atletikovom stadionu u španskoj prestonici, desiće se zato i potpuni trijumf Premijer lige.

#TOTLIV Le « You’ll never walk alone » de Liverpool résonne dans le stade Metropolitano de Madrid #UCLFinal #instantané #AFP pic.twitter.com/y8UhUsIJyD— Yassine Khiri (Khiri_Yassine) June 1, 2019

Final preparations are underway #UCLfinal pic.twitter.com/9kxl6Uw0OD— Liverpool FC (LFC) June 1, 2019

Together, we can do this. #UCLfinal #COYS pic.twitter.com/nLkHPERnPE— Tottenham Hotspur (SpursOfficial) June 1, 2019

UCL FinalThe Wanda Metropolitano is Lit#UCLfinal#TOTLIV#LIVTOT pic.twitter.com/NP7uYrVeaB— Agaba Philbert Allan_Philbert) June 1, 2019

I Liverpul i Totenhem, podsetimo, finala su se domogli na volšeban način. I jedni i drugi su bili otpisani. "Redsi" posle poraza s 3:0 u prvom polufinalnom megdanu s Barselonom, a na svom Enfildu su preredili čudo - 4:0. Totenhem se povio pred nadahnućem Ajaksa, koji je stekao simpatije fudbalske Evrope, ali se čudo desilo i na stadionu "Johan Krojf" u Amsterdamu. Brazilac Lukas Mora dao je het-trik, a najznačajniji je bio njegov treći pogodak, u poslednjim sekundama meča, koji je "pevce" i odveo u Madrid, iako je holandski velikan jednom nogom bio u finalu.

Liverpul je bio finalista i lane u Kijevu. Izgubio je s 3:1 od Reala, a u crno su ga zavile kobne početničke greške njegovog golmana Nemca Karijusa, koji je, skoro po kazni, poslat na dvogodišnju pozajmicu u Bešiktaš. Njegov zemljak Jirgen Klop, trener tima s Enfilda, zato nije žalio gazdine pare da iz Rome dovede Brazilca Alisona Bekera. Mnogo bi bilo da dvaput uzastopce neki đavo uđe u čuvare Liverpulove mreže.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poluvreme: 1:0 za Liverpul iz penala koji nije trebalo da se sudi, bonus - polugola devojka na terenu (UŽIVO) (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2019

U engleskom finalu Lige šampiona za tron Evrope vojuju dva tima koje decenije dele od poslednje titule prvaka na Ostrvu...38`: Po Lorisa neprijatan snažan udarac Liverpulovog levog beka Robertsona s ivice šesnaesterca. Lopta je išla visoko, a Totenhemov golman ju je vrhovima prstiju odbio u korner...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.