Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: ‘Milioneri’ lako nadoknadili rezultat, pa se Obamejang ‘igrao’ sa Benfikom (VIDEO)

Iako su Portugalci nakon prve utakmice imali prednost, eliminisani su.
Dortmund je u Nemačkoj sa 4:0 porazio Benfiku i plasirao se u četvrtinu finala Lige šampiona.
‘Misiju povratak’ su milioneri započeli već u 4. minutu kada je nakon centaršuta Kristijana Pulišića situaciju najbolje iskoirsio Obamejang za svoj prvenac danas. Benfika nije pretila do poluvremena, za razliku od Dortmunda koji ipak nije došao do novog pogotka u tom delu igre. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Onda je zablistao asistent kod prvog gola, Amerikanac Pulišić, koji je iskoristio asistenciju Piščeka i sjajno savladao golmana portugalskog velikana.
Treći gol Borusije bio je delo Pjera Omerika Obamejanga koji je iskoristio sjajan centaršut Šmelcera, da bi tačku na ovaj meč stavio Gabonac u 85. minutu za het-trik.

Pierre-Emerick Aubameyang Goal HD – Borussia… by alexpaul-percec
The post LŠ: ‘Milioneri’ lako nadoknadili rezultat, pa se Obamejang ‘igrao’ sa Benfikom (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.